Поділитись:

Луцький "Промінь" співпрацюватиме з центром зайнятості (фото)

Середа, 17 травня 2017, 17:05

Волинський регіональний центр зайнятості системно досліджує ситуацію на ринку праці, вивчає кадрові перспективи роботодавців, аби мати змогу оперативно реагувати на потреби у фахівцях і підбирати персонал з числа безробітних.

Для окреслення шляхів співпраці, пошуку взаємовигідних форм взаємодії у Луцьку відбулася зустріч директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка з керівником ТзОВ "РЦ "Промінь" Дмитром Грелюком, – повідомили у відділі інформаційної роботи центру зайнятості.

Предметом розмови стало майбутнє відкриття великого розважального центру "Промінь"та допомога роботодавцю у підборі кадрів. "Промінь" уже заявив про потребу в адміністраторах, касирах,кухарях, барменах, технічних працівниках, офіціантах, перукарях, механіках, маркетологах, графічних дизайнерах тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКИЙ "ПРОМІНЬ" ВЖЕ ГОТУЮТЬ ДО ВІДКРИТТЯ (ФОТО)

Новий сучасний об'єкт стане не лише окрасою міста, а й місцем для змістовного дозвілля лучан і гостей обласного центру, адже передбачає кіноконцертний зал, що збереже можливості для проведення заходів, потрібних для громади міста, а також додаткові кінозали, велику дитячу розважальну зону, дитячі кімнати, заклади громадського харчування, гіпермаркет, зали для боулінгу та більярду тощо.

Дмитро Грелюк стверджує, що заклад дасть змогу отримати роботу великій кількості жителів обласного центру та навколишніх сіл.

Нагадаємо також, що вже цієї п'ятниці, 19 травня, у "Промені" відкриють унікальний в Україні супермаркет "Сільпо" в стилі середньовічного замку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКИЙ МАТИМЕ ВИГЛЯД ФУДКОРТ НА ДАХУ ЛУЦЬКОГО "ПРОМЕНЯ" (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів