Поділитись:

У Луцьку робитимуть пластичні операції

Четвер, 04 лютого 2016, 15:51
У Луцьку робитимуть пластичні операції

Спільний проект "Пластична хірургія" започатковують клініка лікаря Валіховського та Центр хірургії ока професора Загурського.

Вже незабаром волиняни матимуть можливість звернутися за допомогою до одного з найкращих пластичних хірургів України Ростислава Валіховського, - йдеться у відеосюжеті Центру на YouTube-каналі.

"Започатковуємо зараз партнерство з одним із найкращих центрів в Східній Європі офтальмохірургії. В частині співпраці ми можемо долучити пластично-хірургічні втручання, реконструктивні хірургічні втручання на ділянці середньої третини обличчя, в ділянці придаткового апарату ока, операції на верхніх та нижніх повіках, операції, які надаються пацієнтам після опіків", - зазначив засновник клініки пластичної хірургії Ростислав Валіховський.

Як розповіла головний лікар Центру хірургії ока в Луцьку Тетяна Єремеєва, незабаром волинські пацієнти можуть отримати і консультації, і проведення амбулаторних пластичних й реконструктивних операцій на базі центру.

"У нас є всі умови для проведення таких амбулаторних операцій. У нас є відповідна операційна – єдина приватна операційна в приватному регіоні, яка оснащена усім необхідним обладнанням", - підкреслила Єремеєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЛАСТИЧНИЙ ХІРУРГ З ВОЛИНІ СТАВ "ЛЮДИНОЮ РОКУ"

Надрукувати
мітки:
коментарів