Поділитись:

Що думають депутати про блокування траси в Ковелі

Субота, 13 травня 2017, 15:30

Перекриття автомобільних трас – це не вихід із ситуації, але по-іншому люди не можуть достукатись до влади.

Про це заявив депутат Волинської обласної ради, голова фракції "Наш Край" Святослав Кравчук в програмі Протилежний Погляд LIVE на телеканалі "Нова Волинь".

"Це не вихід із ситуації – перекривати трасу, тому що виріщуючи свою проблему, ми створюємо проблему для всіх інших людей, які користуються тими послугами, тобто трасою", – зазначив Святослав Кравчук.

Проте у ситуації з ковельським ветсанзаводом депутат підтримав перекриття трас як метод тиску на владу. Він вважає, що на сьогодні влада в Україні, зокрема і на Волині, безсила.

"Як людям достукатися до влади? Ми маємо львівське сміття, ми маємо ситуацію по Ковелю, ми маємо ситуацію по бурштину, ми маємо ситуацію по лісах в Карпатах, які ріжуть і вивозять за межі України... Але влада не реагує. Є інтереси територіальної громади і інтереси людей, і влада, мені здається, на всії рівнях повинна на перше місце ставити інтереси людей", – вважає Святослав Кравчук.

Він зауважив, що він би не підтримав блокування траси, коли завозили авто на іноземних номерах, але коли шахтарям місяцами не платять зарплату або під вікнами викидають тваринні рештки – це зовсім інша справа.

Як зауважив Святослав Кравчук, перекриваючи траси, люди хоча б у такий спосіб можуть привернути увагу влади.

Депутат Волинської обласної ради, директор комунального підприємства "Волиньприродресурс" Василь Столяр хоч і не є прихильником блокування траси, адже сам за кермом, проте теж у цій ситуації підримує протест, оскільки у людей немає іншого виходу.

Що ж стосується економічних втрат, які через блокування доріг зазнає Волинь, то Святослав Кравчук зазначив, що якщо порівнювати важливість життя людей і гроші, то на першому місці повинно бути життя людей і можливість виховувати дітей у нормальних умовах.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 січня 2024
16:10
07 грудня 2023
02 жовтня 2023
28 вересня 2023
12:48
27 вересня 2023
26 вересня 2023
23 вересня 2023
17 вересня 2023
05 вересня 2023
09 серпня 2023