Поділитись:

На Волині боржники за комуналку повернули 4 мільйони гривень

П'ятниця, 12 травня 2017, 14:21
На Волині боржники за комуналку повернули 4 мільйони гривень

Станом на 1 травня 2017 року на виконанні в органах ДВС знаходиться 5 тис. 804 документи, загальна сума стягнень за якими становить 23 млн 482 тис. грн.

Про це повідомив заступника начальника управління державної виконавчої служби, начальника відділу організації та контролю за виконанням рішень Головного територіального управління юстиції у Волинській області Анатолія Клехо. Слід зазначити, що на початку року було 5 тис. 621 виконавчий документ про стягнення з громадян заборгованості за житлово-комунальні послуги на суму 22 млн 628 тис. грн. Тобто за 4 місяці 2017 року до органів ДВС надійшло 211 виконавчих документів на суму 1 млн 128 тис. грн, – повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

"За 4 місяці 2017 року органами державної виконавчої служби опрацьовано 1 тисяча 288 виконавчих документів на понад 4 мільйона гривень. За вказаний період у зв'язку з понад фактичним виконанням закінчено виконавчих проваджень на 1 млн 653 тисячі грн. Левова частка цих стягнень складає заборгованість за стягнення на користь КП "Луцьктепло", яке сьогодні становить близько 800 тисяч гривень", – зазначив Анатолій Клехо.

Окрім того, проаналізувавши документи, що наразі перебувають на розгляді у державної виконавчої служби, з'ясували, що майже 50 % з них подані повторно. Відтак, виконавчі дії, пов'язані із розшуком майна, вже проведені, але виявились безрезультатними. Тобто є мізерна вірогідність, що ці більше двох тисяч проваджень будуть взагалі погашені.

Надрукувати
мітки:
коментарів