Поділитись:

У Волинській ОДА назвали ще два місця, куди звозитимуть рештки тварин

Неділя, 07 травня 2017, 14:59

Волинська ОДА вирішила продовжити вивезення решток тварин з Ковельського ветсанзаводу, на це раз – на територію Турійського району.

Таке рішення ухвалили під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 6 травня, – повідомляють на сайті ОДА.

Зокрема, частину решток мають намір компостувати на території Соловичівської сільради та Клюської сільради Турійського району.

Як повідомили на засіданні, Клюська сільська рада своїм рішенням згоду дала.

Крім того, при ухваленні цього рішення було враховано висновки Волинської гідрогеолого-меліоративної партії від 5 травня.

Розпочати вивезення планують з 10 травня.

Нагадаємо: ще 5 травня активісти поблизу сіл Заячівка та Озерне Ковельського району обмежили рух автотранспорту в обох напрямках на автодорозі міжнародного значення "Київ-Ковель- Ягодин".

7 травня поліція повідомила про перекриття руху на автодорогах "Луць-Ковель", у селі Колодяжне Ковельського району, та "Ковель-Жовква", селище Турійськ.

Приводом до протесті стало невдоволеня людей вивантаженням поблизу села Поворськ відходів з Ковельського ветсанзаводу.

До слова: прокуратура 5 травня розпочала кримінальне провадження після колективного звернення громадян в поліцію, які повідомили, що на території урочища невідомі особи розвантажили близько 15 вантажівок з рештками тварин.

Надрукувати
мітки:
коментарів