Поділитись:

Сьогодні в Києві – офіційне відкриття Євробачення 2017

Неділя, 07 травня 2017, 11:53
Сьогодні в Києві – офіційне відкриття Євробачення 2017

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення стартує вже цієї неділі, 7 травня у Києві.

Організатори на офіційному сайті розповіли про те, як відбуватиметься церемонія.

7 травня відбудеться церемонія червоної доріжки та офіційна церемонія відкриття Євробачення 2017. Транслюватимуть подію на екранах містечка у центрі Києва, а також на офіційному мовнику конкурсу UA:Перший.

Церемонія розпочнеться з відеозвернення Президента Петра Порошенка. Сама червона доріжка розташується перед Маріїнським палацом.

"На цій локації будуть спеціальні зони для представників преси кожної країни-учасниці та акредитованих фанів "Євробачення-2017". Кожна делегація рухатиметься червоною доріжкою близько сорока хвилин, а саме дійство триватиме протягом двох з половиною годин. Одночасно на червоній доріжці перебуватимуть делегації 12-ти країн. Вони зупинятимуться для фотосесій, даватимуть інтерв'ю та залишатимуть автографи для фанів", – каже режисер події Сергій Проскурняк.

Церемонія продовжиться у КВЦ "Парковий", де на даху центру кожна делегація підніме прапор своєї країни, потім розпочнеться урочиста частина. Спеціальними гостями заходу стануть Джамала, Олег Скрипка, "Друга ріка", Руслана, які виступатимуть у супроводі Національного оркестру народних інструментів України.

Надрукувати
мітки:
коментарів