Поділитись:

Цукровий завод на Волині "скидає" відходи в річку

Субота, 06 травня 2017, 15:16
Цукровий завод на Волині

Цукровий завод на Волині

Рибалки нарікають на те, що цукровий завод, який працює неподалік, забруднює воду в Щенятинському озері, що в Іваничівському районі.

Один з місцевих рибалок повідомив, що нечистоти від цукрового заводу ідуть у річку Лугу, забруднюють Щенятинське озеро та річку Західний Буг, – інформує видання "БУГ".

Окрім того, за розповідями жителів сіл Щенятин та Лугове Іваничівського району, особливо брудні скиди від діяльності свого виробництва підприємство робить у сезон цукроваріння, що неодноразово призводило до загибелі риби в озері.

Чоловік зняв докази забруднення вранці 28 квітня на околиці селища Іваничі неподалік колишнього асфальтного заводу. Того ж дня він звернувся у Нововолинську рибоохорону дільницю.

Головний інспектор Волиньрибохорони Юрій Пахода підтвердив, що таке звернення було від громадського активіста і порадив звернутися на гарячу лінію Волиньрибохорони.

"Так, того дня, таке звернення було, був надісланий лист у Державну екологічну інспекцію у Волинській області для вжиття заходів. Наразі відповіді не одержали", – повідомив у телефонній розмові черговий.

Цукровий завод на Волині

Цукровий завод на Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів