Муніципали спіймали лучан, які викидають сміття на тротуари (фото)

П'ятниця, 05 травня 2017, 17:00

Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської обстежили вулиці Баранова, Львівську, Станіславського, Ківерцівську, Довженка, Тарасова, Героїв УПА, Вахтангова і Задворецьку.

У результаті виявили винесення сміттєвих пакетів на тротуари недобросовісними лучанами. Інспектори видали приписи та провели роз'яснювальну співбесіду, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Задля забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць міста, департамент муніципальної поліції Луцької міської ради звертається до мешканців міста з проханням термінового придбання та встановлення індивідуальних контейнерів та попереджає, що вищезазначена робота продовжуватиметься.

Нагадаємо, що в місті діє програма встановлення індивідуальних контейнерів для збору твердих побутових відходів, а також з метою вирішення питання, що стосується складування сміттєвих згортків на тротуарах та газонах на вулицях міста інспекторами відділу спільно з працівниками ЛСКАП "Луцькспецкомунтранс" проводиться робота щодо укладення договорів на встановлення індивідуальних контейнерів у приватному секторі.