Поділитись:

На Волині побував аташе посольства США в Україні

П'ятниця, 05 травня 2017, 13:52

На фото: Джон Силвер

Днями у Володимир-Волинський, що на Волині, завітав аташе з питань вивчення англійської мови Посольства США в Україні Джон Силвер.

Супроводжував високопоставленого гостя на Волинь координатор проекту "Приступаючи до справи", директор Відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації Project Harmony, Inc. Ukraine Андрій Гайдамашко, – інформує Володимир Медіа.

На зустрічі були присутні директор Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Наталія Уколова та організатори і учасники проекту "Приступаючи до справи", що реалізовується за ініціативою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та Державним Департаментом США.

Нагадаємо, проект спрямований на допомогу молоді, яка перебуває у складних обставинах, які суттєво обмежують її можливості на сучасному високотехнологічному ринку праці, мають обмежений доступ до навчальних послуг.

Мета проекту – допомога молоді, яка докладає максимум зусиль до відкриття і ведення власної справи у вивченні основ ділової англійської мови та ведення бізнесу, а також роботи з веб-сайтами, мобільними та соціальними медіа з метою започаткування та розвитку бізнесу. Уже проведено більше 30 занять для 15 учасників проекту.

Під час спілкування Джон Силвер відзначив, що українці на даному етапі прагнуть до вивчення англійської мови, адже саме ця мова є найбільш поширеною у світі для спілкування та налагодження бізнесових, освітніх, культурних взаємозв'язків.

Наталія Уколова зазначила, що цей проект відкриває безмежні можливості для безробітних, стимулює їх до відкриття власної справи, допомагає їм реалізувати свій потенціал шляхом застосування отриманих знань на практиці.

На прощання Джон Силвер побажав присутнім учасникам успіхів у реалізації проектів та висловив своє захоплення з приводу їх бажання вивчати англійську мову та використовувати її в процесі ведення бізнесу.

Надрукувати
мітки:
коментарів
preloader

На сайті використовуються файли cookie. Для згоди, будь ласка, натисніть «Прийняти». Докладну інформацію можна знайти на сторінці Політика конфіденційності.