Поділитись:

У мерії Нововолинська прокоментували ямковий ремонт "на калюжах"

П'ятниця, 05 травня 2017, 12:00
У мерії Нововолинська прокоментували ямковий ремонт «на калюжах»

14 квітня: дорожники латають яму на вулиці Шевченка в Нововолинску14 квітня: дорожники латають яму на вулиці Шевченка в Нововолинску

Ямковий ремонт на мокрих від дощу дорогах в Нововолинську, який 14 квітня зафіксував на відео місцевий активіст, насправді вже не виконували.

Таке пояснення у відповідь на запит Конкурента дали у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК У НОВОВОЛИНСЬКУ "ЛАТАЮТЬ" КАЛЮЖІ НА ДОРОГАХ (ВІДЕО)

"З початком опадів, які мали місце 14 квітня 2017 року, надання послуг по виконанню поточного (ямкового) ремонту на вищезазначених вулицях були призупинені та проводились лише підготовчі роботи з видалення пошкодженого шару дорожнього покриття під подальше асфальтування", – сказано в документі.

Проте, якщо на одному відео, де ремонтують дорогу неподалік міської ради, можна бачити, що дорожники вичерпують з ями подрібнений асфальт, то на іншому (ремонт вулиці Шахтарської) таки чітко видно, як "свіжозалатані" ділянки вирівнюють котком.

Тим не менше, у відповіді на запит зазначають, що в договорі з підрядником передбачено гарантійний термін – три роки. Мовляв, якщо у цей період на відремонтованих ділянках будуть виявлені дефекти, то фірма усуває їх за власні кошти.

Ремонт згаданих ділянок, повідомляють в мерії, здійснювало нововолинське приватне підприємство "Мале підприємство "Сантехмонтаж", власником якого є Анатолій Коптюк. Його, до слова, називають головним підрядником Нововолинська.

Зауважимо, що інформації про суму коштів, витрачених на ремонт, у відповіді на запит не надали.

У мерії Нововолинська прокоментували ямковий ремонт «на калюжах»

У мерії Нововолинська прокоментували ямковий ремонт «на калюжах»

Надрукувати
мітки:
коментарів