Поділитись:

У Сумах пошкоджені півтори сотні дач внаслідок російського авіаудару (фото)

Понеділок, 09 вересня 2024, 16:02
У Сумах пошкоджені півтори сотні дач внаслідок російського авіаудару (фото)

У Сумах ліквідовують наслідки недільного ворожого удару по садівницькому об'єднанню.

Про це пише сайт новин Сумщини «Данкор онлайн».

У неділю, 8 вересня, у Сумах російські війська завдали ударів по садівницькому об'єднанню – пошкоджень зазнали 150 будинків садибного типу та дві житлові будівлі.

На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, представники департаменту інфраструктури міста, управління муніципальної безпеки, благодійних організацій.

Представники ГО «Проліска» видають власникам садових будинків матеріали для першочергового закриття віконних конструкцій, БФ «Право на захист» – надають юридичні консультації. На територіях пошкоджених житлових будинків працюють представники ГО «Добробат», які допомагають ліквідовувати наслідки авіаудару.

10 вересня відбудеться зустріч, під час якої фахівці департаменту соцзахисту, управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» та Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені та пошкоджені об’єкти нерухомого майна розкажуть постраждалим про всі нюанси надання допомоги в рамках державної програми «єВідновлення» та від благодійних організацій. Обовʼязкова умова для мешканців – мати з собою документи, що засвідчують право власності на пошкоджене майно.

У Сумах пошкоджені півтори сотні дач внаслідок російського авіаудару (фото)У Сумах пошкоджені півтори сотні дач внаслідок російського авіаудару (фото)У Сумах пошкоджені півтори сотні дач внаслідок російського авіаудару (фото)У Сумах пошкоджені півтори сотні дач внаслідок російського авіаудару (фото)У Сумах пошкоджені півтори сотні дач внаслідок російського авіаудару (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів