Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)

Понеділок, 09 вересня 2024, 13:36
У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)

У Луцьку провели в останню дорогу 30-річного солдата Сергія Герасимчука, який загинув, захищаючи Україну від російських загарбників, у Донецькій області.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Лучанин Герасимчук Сергій Олександрович, 13 лютого 1994 року народження, був призваний на військову службу на посаду навідника-оператора в складі механізованої роти. Солдат Сергій Герасимчук загинув 4 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Максимільянівка Покровського району Донецької області.

Відспівали полеглого воїна у понеділок, 9 вересня, у кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку.

Після завершення богослужіння труну з тілом покійного захисника пронесли Театральним майданом. Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України» присутні зупинилися і виконали Державний Гімн України.

Поховали захисника у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Сергієм Герасимчуком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів