Поділитись:

У Чорнобильській зоні – масштабна пожежа (фото, відео)

Понеділок, 09 вересня 2024, 13:20
У Чорнобильській зоні – масштабна пожежа (фото, відео)

У Чорнобильській зоні відчуження виникла пожежа на відкритій території – її гасять уже другу добу, наразі залучені чотири сотні пожежників та понад сто одиниць техніки.

Про це пише «Українська правда».

«На Київщині триває ліквідація пожежі на відкритій території. Наразі на місці працюють 399 рятувальників, 103 одиниці техніки від ДСНС, залучених з різних куточків України, а також 17 одиниць техніки від лісового господарства.

Через сильний вітер вогонь швидко розповсюджується на нові ділянки», – повідомила у понеділок, 9 вересня, пресслужба ДСЕС України у телеграмі.

Повідомляється, що ліквідації пожежі залучили 5 одиниць важкої інженерної техніки для створення мінералізованих смуг – працюють бульдозери, трактори та важкі тягачі.

Зазначають, що фахівці радіаційно-хімічного захисту постійно обстежують території. Радіаційний фон у нормі.

Як уточнила у коментарі УП речник ГУ ДСНС у Київській області Вікторія Рубан, горить знову у Чорнобильській зоні.

«Так, це новий осередок загоряння у Чорнобильській зоні. Кілька днів тому там уже була пожежа. Той осередок загасили. Це уже новий осередок в іншому місці. Ліквідація триває другу добу», – пояснила Рубан.

У Чорнобильській зоні – масштабна пожежа (фото, відео)У Чорнобильській зоні – масштабна пожежа (фото, відео)У Чорнобильській зоні – масштабна пожежа (фото, відео)У Чорнобильській зоні – масштабна пожежа (фото, відео)У Чорнобильській зоні – масштабна пожежа (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів