Поділитись:

Горіли суха трава, чагарники та ліс: на Волині за добу загасили 19 пожеж в екосистемах (фото)

Понеділок, 09 вересня 2024, 09:40
Горіли суха трава, чагарники та ліс: на Волині за добу загасили 19 пожеж в екосистемах (фото)

Минулої доби волинські рятувальники загасили 19 пожеж в екосистемах.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

У неділю, 8 вересня, пожежно-рятувальні підрозділи приборкали 19 пожеж в екосистемах Волині: горіли суха трава, чагарники та ліс.

Усі пожежі ліквідовані успішно за допомогою водяних стволів та підручних засобів.

Горіли суха трава, чагарники та ліс: на Волині за добу загасили 19 пожеж в екосистемах (фото)Горіли суха трава, чагарники та ліс: на Волині за добу загасили 19 пожеж в екосистемах (фото)Горіли суха трава, чагарники та ліс: на Волині за добу загасили 19 пожеж в екосистемах (фото)Горіли суха трава, чагарники та ліс: на Волині за добу загасили 19 пожеж в екосистемах (фото)Горіли суха трава, чагарники та ліс: на Волині за добу загасили 19 пожеж в екосистемах (фото)

В усіх випадках до займання призвела людська недбалість.

За фактами виникнення пожеж складено 6 протоколів про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу на суму від 1700 до 3400 гривень, по всіх інших випадках матеріали пожежі направлені до поліції для встановлення причетних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Нагадаємо: у суботу, 7 вересня, рятувальники ліквідували пожежу лісу поблизу с.Ветли Любешівської громади Камінь-Каширського району. Раніше, ввечері 4 вересня, на лінію «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Яромель Луцької громади горить ліс. Ліквідація лісової пожежі тривала дві доби. А 7 вересня пожежа охопила ліси Колківської громади Луцького району. Також 7 вересня рятувальники ліквідували пожежу лісу поблизу с.Ветли Любешівської громади Камінь-Каширського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів