На Волині через необережність в пожежі загинув чоловік (фото)

Неділя, 08 вересня 2024, 13:20

На Волині під час пожежі загинув чоловік.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Минулої доби волинські рятувальники загасили 23 пожеж в екосистемах – горіли суха трава, чагарники та ліс. В одній із пожеж загинула людина.

Майже в усіх випадках до займання призвела людська недбалість, окрім пожежі сухої трави в селі Роговичі Локачинської громади – там причиною займання стало коротке замикання електромережі на повітряній лінії 0,4 кВ.

На одній із пожеж загинула людина – це трапилося в селі Підгородне Любомльської громади. О 13:03 на лінію «101» надійшло повідомлення про те, що в селі трапилась пожежа сухої трави та чагарників.

Рятувальники за допомогою водяного ствола та підручних засобів ліквідували загоряння рослинності на площі 0,2 га. На місці події виявили тіло чоловіка 1961 р.н. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем загиблого.

 

За фактами виникнення даних пожеж складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу на суму від 1700 до 3400 гривень, по всіх інших випадках матеріали пожежі направлено до поліції для встановлення причетних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Нагадаємо: у суботу, 7 вересня, рятувальники ліквідували пожежу лісу поблизу с.Ветли Любешівської громади Камінь-Каширського району. Раніше, ввечері 4 вересня, на лінію «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Яромель Луцької громади горить ліс. Ліквідація лісової пожежі тривала дві доби. А 7 вересня пожежа охопила ліси Колківської громади Луцького району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: