На Волині жінка збила 8-річного хлопчика: їй дали 3 роки, а потім...передумали

Субота, 07 вересня 2024, 21:02

Судили заступницю директора однієї з аграрних компаній, яка наїхала на 8-річного хлопчика.

Волинські Новини повідомляють, що їй дали рік умовного терміну без позбавлення прав.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 березня 2024 року у селі Дерно Луцького району. Керуючи автомобілем «Volksvagen Tiguan» у напрямку міста Рівне, Людмила П. не встежила за дорожньою обстановкою та допустила наїзд на дитину, яка йшла по пішохідному переході.

Внаслідок цього 8-річний хлопчик отримав тяжкі тілесні ушкодження, а саме – забій головного мозку, перелом кісток основи черепа, перелом щелепи, забої, садна та гематоми.

Таким чином жінку звинувачували у порушенні Правил дорожнього руху за ч. 2 ст. 286 КК України. Обвинувачена беззастережно визнала вину, уклавши відповідну угоду з прокурором. Батьки дитини цивільний позов проти неї не заявляли.

Відомо, що водійка є уродженкою Черкаської області, раніше не судима, одружена, працює заступницею директора в аграрній компанії.

У підсумку Людмилу П. визнали винною і призначили їй три роки позбавлення волі без заборони керувати транспортними засобами. Але засуджену звільнили від тюремного покарання, замінивши його на рік іспитового строку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: