У Луцькому районі водій «напідпитку» в’їхав у паркан кладовища і втік

Субота, 07 вересня 2024, 20:07

Судили водія, який п’яним в’їхав у паркан кладовища та втік із місця ДТП.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду, передають «Волинські Новини».

Інцидент стався 22 липня в селі Радомишль Луцького району. Чоловік керував автомобілем ВАЗ з ознаками алкогольного сп'яніння. Здаючи назад та не пересвідчившись у безпечності маневру, водій в'їхав у металевий паркан кладовища.

Внаслідок ДТП транспортний засіб та огорожа зазнали пошкоджень. Після цього керманич покинув місце події. Також вказано, що він категорично відмовився від огляду на стан сп’яніння.

У судовому засіданні винуватець заперечив обставини, викладені в протоколах. Він визнав факт наїзду на металевий паркан, однак, як пояснив, не помітив цього, бо не відчув удар автомобіля. Уже після інциденту, зі слів водія, він поїхав додому, де вживав алкоголь. Також згодом він відремонтував пошкоджену огорожу цвинтаря.

Попри невизнання, вина водія підтверджується протоколом, актом огляду на стан алкогольного сп’яніння, схемою місця ДТП, фото з місця події, рапортами поліцейських, відеозаписом.

У підсумку суд визнав чоловіка винним за трьома статтями КУпАП. Остаточне покарання для порушника – штраф 17 тисяч гривень з позбавленням водійського посвідчення на один рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: