Поділитись:

Мільйони гривень: скільки заробила Клавдія Петрівна з двох великих концертів у Києві

Субота, 07 вересня 2024, 06:38
Мільйони гривень: скільки заробила Клавдія Петрівна з двох великих концертів у Києві

Стало відомо, скільки орієнтовно юна співачка Klavdia Petrivna заробила коштів завдяки двом великим концертам у Києві, де вона нарешті показала своє справжнє обличчя без сценічного образу.

Артистка відіграла для шоу в столичному «Палаці спорту» 30 та 31 серпня. Послухати виступ виконавиці прийшло близько 16 тисяч фанів. Вартість квитків на масштабне шоу була різною, зокрема, найдешевший коштував 499 грн, а найдорожчий – 7499, пише ТСН.

Точного доходу з двох концертів поки що ані лейбл зірки Nebo Music, ані сервіс із продажу квитків Concert.ua не розкриває. Однак за підрахунками Forbes, два масштабні концерти орієнтовно принесли Klavdia Petrivna близько 10-10,5 млн грн, це за умови, якщо ціна не змінювалася.

Щоправда, фактичний дохід значно менший або ж його взагалі може не бути, адже ці підрахунки робилися без урахування витрат на організацію події.

«Ще зводимо всі витрати, але має такий вигляд, що значного доходу не буде, можливо, його не буде зовсім», - прокоментував співзасновник компанії Concert.ua Дмитро Феліксов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів