Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан виходить заміж: історія кохання пари (фото)

Субота, 07 вересня 2024, 05:21

Українська фехтувальниця Ольга Харлан розповіла, що виходить заміж.

Коханий спортсменки – олімпійський чемпіон Луїджі Самеле – освідчився їй. Ольга Харлан вже похвалилася розкішною обручкою та поділилася своїми емоціями, пише ТСН.

Пара, яка професійно займається фехтуванням, звісно ж, познайомилася завдяки спорту. Вперше спортсмени зустрілися, коли Ользі було лише 15 років, а Луїджі – 18. На змаганнях у Франції Самеле запримітив вродливу українку, яка неабияк йому сподобалася. Ба більше, спортсмен навіть непомітно сфотографував Харлан, аби залишити її знімок на пам'ять.

 

Стосунки між парою зав'язалися значно пізніше. Ольга подивилася по-іншому на Луїджі лише 2017 року, коли зустріла його на змаганнях та перекинулася з ним декількома словами. Цього вистачило, аби Ольга Харлан зрозуміла, що в неї виникла симпатія до чоловіка. Щоправда, спортсменка тоді була заміжня за іншим.

«На якихось змаганнях ми поговорили. Я наступного ранку встала з таким почуттям: цікаво, це було якось цікаво... Зрозуміло, що симпатія якась була. Я зрозуміла, що він дуже хороша і відверта людина і не схожий на всіх італійців. Від самого початку бачила в ньому якусь родзинку, він був нетиповий італієць, і це мені імпонувало», – пригадувала Ольга Харлан в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Однак, спортсменка тоді була в шлюбі, тож не могла зав'язати стосунки з іншим. І тут доля знову звела з Самеле. Ольга Харлан 2018 року розлучилася з чоловіком, адже вони обрали різні кар'єрні орієнтири, віддалилися одне від одного і їхні шляхи розійшлися. Коли про це дізнався Луїджі Самеле, то одразу ж почав завойовувати серце українки. Чоловікові це вдалося.

 

Від 2018 року закохані перебувають у стосунках. Однак за цей час їм удвох довелося пережити чимало різних періодів. Звісно ж, неабияк впливала саме відстань. Пара навіть думала про розрив, адже просто віддалялася одне від одного.

Утім, Ольга Харлан та Луїджі Самеле були рішуче налаштовані боротися за стосунки. Під час карантину через коронавірус фехтувальниця поїхала до коханого, аби пожити з ним.

«Ми дійшли до того, що ми повинні спробувати. У вересні я поїхала до нього до Італії, і тоді ми зрозуміли, що ми хочемо боротися за ці стосунки, одне за одного і хочемо бути разом більше», — розповідала спортсменка в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Врешті, пара зміцнила свої стосунки. Згодом ще почалася повномасштабна війна в Україні, коли Ольга Харлан переїхала до коханого. Луїджі Самеле підтримував фехтувальницю та був поруч. Це лише зміцнило пару.

Врешті, після понад шість років стосунків Луїджі Самеле освідчився Ользі Харлан. Чоловік зробив це під час їхньої відпустки в США на тлі мальовничого краєвиду.

Ольга Харлан вже показувала щасливі кадри з освідчення та хвалилася обручкою.

 

До речі, пара обговорює не лише створення сім'ї, але й дітей. Ольга Харлан говорить, що вже готова до цього, однак все ж таки закоханим для цього потрібен деякий час.

«Я знаю, що у нас буде дитина. Ми все знаємо, тільки нам потрібен час», — зазначила спортсменка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: