Поділитись:

У Франції померла найбільша у світі золота рибка (фото)

Субота, 07 вересня 2024, 03:24
У Франції померла найбільша у світі золота рибка (фото)

Найбільшу у світі золоту рибку знайшли мертвою – рибальський світ у розпачі.

2022 року 42-річний Енді Гаккетт упіймав невловимого звіра вагою 30 кіло, відомого на французькому рибальському господарстві як Керрот, пише ТСН.

Рибалка був задоволений, коли після 25 хвилин боротьби з упертою рибою він нарешті витягнув її з води і виявив, що спіймав місцеву 5-ту легенду на Блувотер-Лейкс у Шампані, Франція.

У Франції померла найбільша у світі золота рибка (фото) 

Але зараз повідомляється, що риба, якій, як вважають, було близько 20 років, померла від старості в тому ж районі. Рибалки, які залишилися спустошеними, приїжджали звідусіль, щоб зловити її, перш ніж відпустити назад в озеро.

Керрот поховали поруч з її озером у Блувотер-Лейкс, а також встановили меморіальну дошку на її честь.

«З великим сумом ми повинні повідомити про смерть Керрот. Ми запустили її близько 20 років тому, щоб запропонувати нашим клієнтам щось новеньке для риболовлі. Цей короп сам завоював собі прихильників і славу. Він був унікальним екземпляром, і ми були дуже щасливі, що риба мешкала в нашому озері. Звістка про те, що її більше немає, розбила нам душу», – каже представник господарства,  в якому жила Керрот.

Однак, вона залишила після себе двох нащадків, один з яких вже важить 18 кг.

Власником Блувотер-Лейкс є британський рибалка Гарі Тарді.

«Вона померла невдовзі після нересту, який є дуже стресовим періодом для коропа, і якщо ви збираєтеся втратити одного з них, то це саме той час», – каже він.

Лі Паркер був одним з останніх, хто зловив її в липні.

Він опублікував в Інтернеті:

«Абсолютно жахлива новина, адже я зловив її лише декілька тижнів тому. Така трагічна втрата. Я тішуся, що спогади про неї житимуть вічно, і є ще дві риби, які продовжать її справу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів