Поділитись:

На Волині вандали понищили дитячий майданчик та альтанку (фото)

П'ятниця, 06 вересня 2024, 19:22
На Волині вандали понищили дитячий майданчик та альтанку (фото)

У ніч з 5-го на 6-те вересня у Локачах вандали пошкодили елементи нового дитячого майданчика і встановлену минулого року альтанку біля пляжу, передає «БУГ».

На початку літа Локачинська селищна рада стала учасником проєкту від ПРООН, в межах якого за недержавні благодійні кошти мав бути облаштований дитячий майданчик поблизу водойми в Локачах. Більша частина робіт з встановлення наданого безплатно обладнання вже виконана і лишилось небагато до закінчення.

«Проте серед нашого люду завжди знайдуться неадеквати, яким муляє благоустрій та щось нове і гарне. Так і сталось вчора, у ніч з 5 на 6 вересня. Були пошкоджені елементи нового дитячого майданчика і встановлена минулого року Локачинським ВУЖКГ альтанка біля пляжу», – йдеться у дописі.

Як повідомляють, зловмисники, які це зламали, вже знайдені та понесуть відповідальність згідно з законом.

«Закликаємо свідомих, адекватних жителів, які дбають про благоустрій нашої громади, у разі коли вони стають очевидцями таких випадків, оперативно повідомляти про них поліцію», – йдеться у повідомленні.

На Волині вандали понищили дитячий майданчик та альтанку (фото)На Волині вандали понищили дитячий майданчик та альтанку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів