Поділитись:

На Волині модернізують ПП «Устилуг»: плани і строки

П'ятниця, 06 вересня 2024, 16:52
На Волині модернізують ПП «Устилуг»: плани і строки

На Волині з українського боку стартували ремонтні роботи з модернізації міжнародного пункту пропуску «Устилуг – Зосин».

Про це у п'ятницю, 6 вересня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Розпочали з відновлення шлагбаумів на в’їздах-виїздах із зон митного контролю, адже вони перебували у вкрай незадовільному стані. Вже завершили монтаж чотирьох нових автоматичних шлагбаумів зі світлодіодним підсвічуванням.

Окрім того, після завершення підготовчих робіт на території пункту пропуску розпочали ремонт системи водовідведення, ліквідацію деформацій дорожнього покриття, установлення бетонних бортових каменів.

У місцях розбирання водоскидних споруд та розмиву буде відновлений дорожній одяг, нанесена дорожня розмітка Також встановлять бар’єрне огородження і металеві стовпчики.

Водночас підрядник працює над ремонтом навісу – буде влаштована нова покрівля з водовідведенням та пофарбовані металеві ферми покрівлі.

Весь комплекс робіт планують завершити до кінця осені.

«Перепрошуємо за тимчасові незручності, зумовлені проведенням ремонту на МАПП "Устилуг – Зосін". Роботи проводяться при систематичному русi транспорту, тож водіїв закликаємо бути максимально уважними», – додали у Службі відновлення.

На Волині модернізують ПП «Устилуг»: плани і строкиНа Волині модернізують ПП «Устилуг»: плани і строкиНа Волині модернізують ПП «Устилуг»: плани і строки 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів