Поділитись:

Як покарають вчительку рожищенського ліцею, яка не пустила учня в туалет (відео)

П'ятниця, 06 вересня 2024, 11:36
Як покарають вчительку рожищенського ліцею, яка не пустила учня в туалет (відео)

Щодо учительки історії Рожищенського ліцею №1 Галини Степанюк, яка не пустила учня в туалет і той сходив під себе прямісінько у класі, розпочали службове розслідування.

Про це сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомив директор ліцею Мирослав Максимюк.

«Комісія створена і комісія працює. За результатами комісії моє вище керівництво буде повідомлено, як і буде повідомлено представника Омбудсмена, який написав мені вчора листа. Учора у мене було дуже багато гостей і фізично ми не змогли завершити розслідування. Поліція проводить своє розслідування, а ми проводимо своє. Пояснення вчителя у рамках службового розслідування у мене є», – розповів керівник навчального закладу.

Щоправда, як саме пояснює ситуацію педагогиня, директор не сказав.

Як нам вдалося дізнатися, представник Уповноваженого у Волинській області Юлія Спас у листі до директора ліцею рекомендувала у прийнятті рішень діяти в найкращих інтересах дитини, зокрема, забезпечити, щоб вжиті заходи не вплинули на її психологічний стан та не призвели до погіршення ситуації в шкільному колективі.

Журналістам телеканалу «Конкурент TV» начальник гуманітарного відділу Рожищенської міської ради Ігор Кузава наголосив, що усі кадрові рішення, як і дисциплінарні стягнення – за директором ліцею.

Як покарають вчительку рожищенського ліцею, яка не пустила учня в туалет (відео)

«Це питання внутрішнє, закладу середньої загальонї освіти. Ми лише тримаємо на контролі, знаємо про цей інцидент», – додав чиновник.

З його слів, шкільна внутрішня комісія вже створена і вона проводить перевірку.

«Лише директор має усі законні підстави якісь заходи дисциплінарного впливу до цього вчителя застосувати», – розповів Ігор Кузава.

 

Нагадаємо, днями у рожищенському ліцеї №1 вчителька історії під час уроку не пустила учня в туалет, хоч той просився 4 рази. В результаті 6-класник сходив під себе прямо у класі.

Одразу після інциденту директор ліцею пояснював, що вчителька злого умислу не мала й думала, що дитина може відпроситися та піти у магазин поруч зі школою.

За словами керівниці сектору ювенальної превенції Інни Остапович, швидше за все учителька буде притягнена до дисциплінарної відповідальності, тобто їй випишуть догану. Але останнє за слово – за директором ліцею. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів