Поділитись:

«Мені тут луцько!»: у Луцьку оголосили фотоконкурс до Дня міста

Четвер, 05 вересня 2024, 15:46
Фото: Юрій Фетисов
Фото: Юрій Фетисов

У Луцьку з нагоди Дня міста оголошують фотоконкурс «Мені тут луцько!».

Про це повідомляє Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

14 вересня ми будемо відзначати особливу дату для кожного лучанина та лучанки – День міста Луцька. З цієї оголошується фотоконкурс «Мені тут луцько!».

Умови конкурсу:

Для участі в проєкті до 11 вересня 2024 року (включно) надсилайте свої улюблені фото нашого міста (обов'язково з коротким описом, чому саме це зображення відповідає концепції «луцько») та контактні дані автора світлини (ПІП та контактний номер телефону) на електронну адресу: [email protected]

У темі листа також обов'язково потрібно зазначити назву фотоконкурсу («Мені тут луцько!»). Виконання цих умов – обов'язкові.

13 вересня 2024 року всі отримані світлини будуть опубліковані на офіційній сторінці департаменту молоді та спорту в соціальній мережі «Фейсбук» (одним постом в порядку надходження світлин) та візьмуть участь в онлайн-голосуванні за кращі з них.

Голосування триватиме до 10:00 год 16 вересня 2024 року.

«Покажіть нам Ваші улюблені краєвиди, пам'ятні місця, історичну спадщину, архітектуру, природу, життя мешканців, улюблені та важливі місця чи людей, які створюють неповторну та таку особливу атмосферу нашого рідного міста», – йдеться в дописі.

«Мені тут луцько!»: у Луцьку оголосили фотоконкурс до Дня міста

ВАЖЛИВО! Підрахунок «лайків» (вподобань) здійснюється лише під оригінальним (єдиним) постом на офіційній сторінці департаменту молоді та спорту.

Автори трьох фото, що отримають найбільшу кількість вподобань за результатами онлайн-голосування, отримають пам'ятні подарунки. Також департамент молоді та спорту залишає за собою право обрати ще одного переможця/переможницю (не залежно від кількості вподобань) у номінації «Особлива відзнака».

Довідково:
«Луцько» – це особливий настрій, не порівнюване ні з чим відчуття затишку, доброзичливої гостинності, атмосфери спокою і тихої зачаєної радості. Це не просто слово, а ціла міська філософія – луцьке хюґе.
Неологізм створила поетка Ольга Ольхова, а визначення «луцько» навіть запатентовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів