Поділитись:

Волинський театр ляльок відкриває сезон: що подивитися

Четвер, 05 вересня 2024, 13:40
Волинський театр ляльок відкриває сезон: що подивитися

Волинський академічний обласний театр ляльок розпочинає 49-й театральний сезон.

Офіційне відкриття театрального сезону відбудеться 8 вересня об 11:30 повчальною виставою «Щастя бути собою». Режисер-постановник Олексій Криворучко, художник-постановник – Олеся Іщук, композитор – Костянтин Яворський.  Театр радо запрошує глядачів завітати на показ вистави, аби зануритися у чарівний світ африканської савани та відкрити для себе справжню цінність дружби і самопізнання.

Волинський театр ляльок відкриває сезон: що подивитися

13-15 вересня Волинський академічний обласний театр ляльок візьме участь у XXVI Міжнародному театральному фестивалі «Мельпомена Таврії» у м. Миколаїв, куди театр помандрує з виставою «Пригоди Принца та Принцеси», Ладислава Дворського. Режисер-постановник  –  Заслужений артист України Петро Савош, художник-постановник – Олеся Іщук, композитор  – Костянтин Яворський. Ця лірична казка призначена для всієї родини і розповідає про магію кохання, яке здатне об'єднати дві половинки серця в єдине ціле та подарувати гармонію.

Також цьогоріч стартує черговий проєкт ГО «Лабораторія змін у Луцьку» у партнерстві з Волинським академічним обласним театром ляльок та за підтримки  Українського культурного фонду «Імерсивна вистава «ЗОРЯНІ КОЛИСКОВІ» для дітей молодшого дошкільного віку».  Мета проєкту – створення та показ інтерактивної вистави на основі українських народних колискових та художньої творчості Марії Примаченко. Основне завдання: з допомогою новітніх методик розвитку сенсорних та творчих здібностей у дітей раннього віку покращити психоемоційний стан дітей, пробудити їхню зацікавленість до творчості та багатої культурної спадщини українського народу.

Прем'єра вистави «Зоряні колисанки» в рамках проєкту відбудуться 14 вересня о 10 та о 12 годині.

Уже

  • 15 вересня глядача чекають «Веселі пригоди на лісовій галявині», Олександр Кузьмин
  • 21 вересня – «Обережно, Незнайомець!», Лана РА
  • 22 вересня – «Знайдіть мою маму», Лариса Гарлінська
  • 28 вересня – «Ріпка, або Казка на городі», Володимир Лісовий
  • 29 вересня – «Як горобець розуму шукав», за мотивами казки Лесі Українки «Біда навчить».

Волинський театр ляльок відкриває сезон: що подивитися

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів