Поділитись:

Історія чоловіка, що втратив пеніс внаслідок ДТП

Четвер, 05 вересня 2024, 03:31
Історія чоловіка, що втратив пеніс внаслідок ДТП

Чоловік, якому лікарі видалили більшу частину пеніса після трагічної аварії, розповів про те, яким є його життя зараз.

На Reddit він дозволив людям ставити йому особисті запитання про аварію, його сексуальне життя і про те, як він пережив операцію, пише ТСН.

У відповідь на запитання про інцидент 33-річний чоловік написав:

«Це була аварія на мотоциклі. Збив пікап. Мотоцикл розбився, а мені щось гостре застрягло в пенісі та розітнуло його. Лікарі зробили реконструкцію, але через тиждень сталося зараження і все довелося ампутувати, я ледь не помер від цього. Я можу зробити собі протез, але я боюся інфекції і поки що не можу на це зважитися».

Розповідаючи про свій шлях після інциденту, що стався чотири роки тому, він написав:

«Психологічно перший рік був жахливим, і я провів дуже багато часу з моїм психіатром. Я відчував, що більше не є чоловіком і не хочу залишатися в шлюбі, і відчував, що ніколи більше не зможу дивитися на свою дружину. Сексуальний потяг був і є, але я багато намагався його придушити, особливо на початку, тому що ви знаєте чому. Я все ще впадаю в депресію через це, але здебільшого я навчився давати цьому раду».

Багато людей запитували чоловіка, чи може він ще сексуально збуджуватися та еякулювати після втрати пеніса, і він зізнався, що це запитання ставили часто. Вдаючись до наочних деталей, він пояснив, що хоча в цьому сенсі все працює так само і він усе ще виробляє сперму під час кульмінації, вона не «вивергається» таким же чином.

«Вона просто витікає з мене. Моя дружина отримує від цього задоволення, але я вважаю це дивним», – каже чоловік.

Чоловік також розповів, що як і багато людей, яким видалили кінцівки або придатки, у нього були «фантомні» відчуття.

Прочитавши про пережите чоловіком, багато людей залишили повідомлення зі словами підтримки. Один користувач додав:

«Читаючи про твої відчуття і про те, як ти справляєшся зараз, а також про всі інші способи, якими тобі довелося пристосовуватися, я захоплююся тобою».

.А ще один поділився власним досвідом, який виявився дуже відвертим:

«Як людина, яка перенесла фалопластику (реконструкцію пеніса), я просто хочу сказати, що з медичної точки зору все пішло дуже далеко. Якщо ви готові і якщо ви коли-небудь зацікавитеся, показники успіху зараз дуже хороші. Вони зібрали нерви з мого передпліччя, щоб з'єднати їх з моїми нервами в паху, і з невеликою нервовою терапією та розумовою роботою я можу чесно сказати, що я шокований тим, наскільки великий і приємний мій новий пеніс!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів