Вдерся до будинку, помив посуд та лишив записку: у США з'явився «порядний» бандит

Четвер, 05 вересня 2024, 00:24

Грабіжник, який тероризував сусідів, залишив дивну записку для власника будинку після того, як вдерся до нього, приготував і з'їв спагеті та помив посуд. 

Власник будинку в котеджному містечку Клірвуд у штаті Вашингтон, США, розповів, що в п'ятницю вранці він повернувся додому з поїздки і знайшов на кухонному столі повідомлення, написане на серветці, пише ТСН.

«Мені дуже потрібна була їжа, я вдерся до вашого будинку, будь ласка, пробачте мені, я з'їв вашу їжу, виправ одяг і прийняв душ.

P.S. Ваша попкорниця не працювала належним чином», – зазначалось у записці.

Едді Андуджо розповів:

«Спочатку я подумав, що це був жарт. Але швидко побачив, що це не так».

Вікно його кухні було розбите, а скло розлетілося по раковині та підлозі.

«Бандит готував спагеті. Але найсмішніше те, що він помив свій посуд. Мабуть, він був хорошим шахраєм, я не знаю... І він склав ковдри, які використовував», – озповідає чоловік.

Зловмисник не взяв нічого з речей Андуджо.

Камери спостереження зафіксували невідомого чоловіка, одягненого в синю сорочку з довгими рукавами, сірі штани і чорні туфлі.

Заступники шерифа округу Терстон заявили, що знають, хто підозрюваний, і в неділю провели обшук за допомогою собаки К9, але він залишається на свободі.

Інша домовласниця, Бетані Стірбер, розповіла, що підозрюваний проник до її машини, знайшов ключ від гаража і воріт та намагався проникнути до її гаража, поки вона була вдома.

«Ми його відлякували, але він все одно повертався. І щоразу, коли ми викликаємо поліцію, це занадто багато часу. Я зателефонувала 911. Я їх чула, а вони мене не чули. І вони не встигли приїхати вчасно. Він втік», – розповіла вона телеканалу, додавши, що знову помітила його в неділю.

Власниця будинку Ешлі О'Ніл розповіла, що вони з чоловіком також намагалися зловити бандита, але йому вдалося втекти.

«Ніколи не знаєш, де він ховається. Чесно кажучи, це навіть лякає», – сказала О'Ніл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: