Поділитись:

У громаді на Волині знімуть обмеження на продаж алкоголю поза комендантською годиною

Середа, 04 вересня 2024, 21:55
Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Донедавна на території Володимир-Волинської громади діяла заборона на продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у торговельних закладах та на винос у визначені години. Проте ці місцеві обмеження були скасовані і тепер торгівля алкоголем регулюється на загальнодержавному рівні.

Про це пише сайт громади, – інформує ВолиньUA.

Відтак, зазначеним законом скасовано повноваження органу місцевого самоврядування щодо встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних слабоалкогольних напоїв суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у визначений час доби в межах території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

Поряд з цим, з дня набрання ним чинності раніше встановлені сільськими, селищними, міськими радами, державними адміністраціями (військовими адміністраціями) обмеження щодо заборони торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, на територіях, на яких не ведуться бойові дії, або на територіях, які не є тимчасово окупованими російською федерацією, втрачають чинність, крім обмежень на час комендантської години.

Нагадуємо, що наказом начальника Волинської ОВА від 24 лютого 2022 року на території Волинської області запроваджено комендантську годину з 00 годин 00 хвилин до 05 години 00 хвилин. Тож саме у цей час відтепер заборонений продаж алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів