Поділитись:

У Рівному вогнеборці винесли з пожежі непритомного собаку (фото)

Середа, 04 вересня 2024, 15:55
У Рівному вогнеборці винесли з пожежі непритомного собаку (фото)

У Рівному вогнеборці винесли з пожежі у багатоповерхівці непритомного собаку й змогли повернути його до життя.

Про це пишуть «Рівненські новини».

У середу, 4 серпня, о 9:38, рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в багатоповерхівці на вулиці Шухевича в Рівному. Вогнеборці негайно виїхали на місце події.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що горить одна з квартир на п’ятому поверсі. Вони одразу ж подали вогнегасні речовини та увійшли в задимлене приміщення в апаратах захисту органів дихання та зору.

У одній з кімнат рятувальники виявили непритомного собаку. Рятувальники винесли тварину на свіже повітря та за допомогою дихального апарату на стисненому повітрі реанімували її.

Завдяки оперативним діям рятувальників пожежа була ліквідована, а життя тварини врятоване.

Також вогнеборці провели провітрювання верхніх поверхів 9-поверхового будинку.

Внаслідок пожежі вогнем були знищені диван, килим, вікно та пошкоджене облицювання стін в одній із кімнат 2-кімнатної квартири.

До ліквідації пожежі були залучені три пожежні автоцистерни та 12 надзвичайників.

У Рівному вогнеборці винесли з пожежі непритомного собаку (фото)У Рівному вогнеборці винесли з пожежі непритомного собаку (фото)У Рівному вогнеборці винесли з пожежі непритомного собаку (фото)У Рівному вогнеборці винесли з пожежі непритомного собаку (фото)У Рівному вогнеборці винесли з пожежі непритомного собаку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів