Поділитись:

Мобільні оператори України розширили мережі для Євробачення

Середа, 03 травня 2017, 18:21
Мобільні оператори України розширили мережі для Євробачення

Київстар і Vodafone Україна в рази збільшили ємність стільникової інфраструктури в місцях проведення пісенного конкурсу.

Два найбільших мобільних оператори відзвітували про те, що підготувалися для значного зростання трафіку під час проведення Євробачення, – пише "Новое время"

Київстар повідомив про те, що в рази збільшив ємність 2G- та 3G-мережі на головній сцені пісенного конкурсу – в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ). Директор із планування мережі Київстару Сергій Клімов зазначив, що нове обладнання в МВЦ здатне підтримувати до 7 тис. голосових з'єднань одночасно.

Пересувні базові станції (БС) оператор встановив і поряд із МВЦ, а також у фан-зонах на Хрещатику, Софійській площі, площі Конституції. У аеропортах Борисполя та Жуляни Київстар запевнив, що покращив якість зв'язку.

Vodafone Україна пообіцяв збільшити вп'ятеро ємність своєї мережі на майданчиках Євробачення. Оператор також встановив обладнання для підтримки багатьох тисяч одночасних з'єднань всередині МВЦ.

Додатково пересувні БС Vodafone працюватимуть у фан-зонах на Хрещатику, Софійській площі та Майдані, а також у Маріїнському парку.

Надрукувати
мітки:
коментарів