Двоє наркобариг влаштували притон у гаражі в Луцькому районі – їх судили

Вівторок, 03 вересня 2024, 15:16

Двох жителів міста Рожище Луцького району судили за наркозлочини – один отримав сім, а інший – шість років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це у вівторок, 3 вересня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

«За публічного обвинувачення прокурорів Луцької окружної прокуратури суд визнав двох жителів міста Рожище винуватими у вчиненні за попередньою змовою групою осіб неодноразового незаконного придбання, зберігання й збуту наркотичних засобів і психотропних речовин, а також організації та утримання місця для незаконного їх вживання (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 317 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Упродовж грудня 2021 – листопада 2022 року правоохоронці задокументували факти збуту 34-річним та 27-річним волинянами амфетаміну та канабісу.

Окрім того, молодики організували у гаражі у Рожищі місце для незаконного вживання наркотиків, встановили там саморобний пристрій для куріння, яким користувалися самі та дозволяли користуватися охочим.

Психотропи та наркотичний засіб, розфасовані у пакетики задля збуту, а також обладнання для їх вживання, вилучили у них правоохоронці під час санкціонованих судом обшуків.

Суд призначив старшому з обвинувачених покарання у виді семи, а молодшому – у виді шести років позбавлення волі. Обом – із конфіскацією майна.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: