Ворожий удар по Полтаві: відомо про 41 загиблого та понад 180 поранених

Вівторок, 03 вересня 2024, 14:38

Росіяни вдарили двома балістичними ракетами по навчальному закладу у Полтаві – є багато загиблих і поранених.

Про це повідомила у телеграмі пресслужба Міноборони України.

«Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища», – йдеться у повідомленні.

За інформацією МОУ, внаслідок пакетних ударів була частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Зазначають, що рятувальникам та медикам вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 були деблоковані з-під завалів.

Наразі рятувальники продовжують роботу.

Президент Володимир Зеленський у повідомленні в телеграмі повідомив, що внаслідок ворожого удару отримали поранення понад 180 людей. Відомо вже про 41 загиблого.

«За наявною зараз інформацією, дві балістичні ракети. Влучання по території учбового закладу і сусідньої лікарні. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого», – сказав він

Зеленський додав, що доручив провести повне та оперативне розслідування всіх обставин того, що сталося. За його словами, до рятувальної операції залучені всі необхідні служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: