Зовсім не линяють: топ-3 породи собак для людей, які ненавидять прибирати

Середа, 04 вересня 2024, 03:40

Коли ви думаєте про те, щоб завести собаку у своєму домі та сім'ї, може бути складно вирішити, яку породу обрати, але є деякі породи, які стануть чудовими компаньйонами і не залишать ваш дім вкритим шерстю.

Про це пише УНІАН.

Дресирувальник собак Гаррет Вінг розповів Mirror про три породи собак, які найкраще підходять для людей, які не люблять прибирати, оскільки вони майже не линяють.

Мініатюрний шнауцер

Мініатюрні шнауцери мають яскравий характер і, як правило, живуть від 12 до 14 років. Гаррет зазначає, що це "відмінний маленький сімейний компаньйон, з яким можна весело провести час".

Лабрадудль

За словами експертів з харчування домашніх тварин Purina, лабрадудль - одна з найщасливіших собак. За словами Гаррета, незважаючи на те, що багато людей вважають цих собак "невдалим науковим експериментом", всі лабрадудлі, з якими він стикався в дресируванні, "були чудовими і дивовижними". Він додав, що настійно рекомендує їх більшості сімей.

Ксолоітцкуінтлі - мексиканська гола собака

Як розповідає кінолог, у цих собак буквально немає шерсті, тому вони не линяють, але вам доведеться натирати їх кремом SPF 50, щоб уникнути сонячного опіку.

Ці собаки досить рідкісні, тож якщо ви їх заведете, ви обов'язково зробите фурор на прогулянці в місцевому парку. Вони відомі своєю відданістю і любов'ю і живуть у середньому від 12 до 15 років. Але варто врахувати, що через свою рідкість і популярність це також дуже дорога порода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: