Поділитись:

На Волині працівниця «Укрпошти» наживалася на пенсіонерах

Вівторок, 03 вересня 2024, 12:22
На Волині працівниця «Укрпошти» наживалася на пенсіонерах

На Волині за заволодіння чужим майном судитимуть начальницю поштового відділення «Укрпошти», яка привласнювала гроші пенсіонерів.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

«Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення начальником одного з пересувних відділень поштового зв’язку Волинської дирекції АТ «Укрпошта» неодноразового службового підроблення та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в умовах воєнного стану (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України)», – йдеться у дописі.

За даними слідства, упродовж грудня 2022 – вересня 2023 року посадовиця вісім разів, беручи з пенсіонерів кошти в якості оплати за комунальні платежі, не проводила цих платежів, не вносила відповідні відомості до офіційного документа – касового звіту, а кошти привласнювала.

Таким чином вона заволоділа коштами громадян на суму майже 15 тисяч гривень.

Усю завдану матеріальну шкоду начальник відділення у ході досудового розслідування відшкодувала.

Тепер її очікує суд.

Нагадаємо: ексначальниці відділення зв’язку «Укрпошти» села Новосілки Луцького районну, яка не віддала двом клієнтам субсидії на 1390 грн, а привласнила їх собі, призначили покарання у вигляді року позбавлення волі та позбавили права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, на три роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів