Куди віддати дитину на танці у Луцьку

Автор: Ольга Зейлик |
Вівторок, 03 вересня 2024, 14:30

Осінь – не лише час старту навчання у школах й університетах, а й пора, коли батьки активно шукають гуртки для своєї малечі, аби зайняти й розвивати їх у позашкільний час.

У Луцьку є чимало гуртків, де ваша дитина може навчитися різноманітним танцювальним стилям — від класичних бальних танців до сучасного брейк-дансу.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» підготували для вас добірку популярних танцювальних гуртків у Луцьку для дітей, де ваша дитина зможе знайти своє покликання та отримати незабутні враження.

Ось декілька популярних варіантів гуртків з танців у Луцьку для дітей, де ваша дитина зможе розвинути свої хореографічні здібності та знайти нових друзів:

Castle dance studio

 

Напрямки: Break-dance, Dancehall, Hip-HopK-pop kids, House, Contemporary, хореографія, Waacking, Vogue, Capoeira.

Вікові групи: від 5 років

Опис: «Castle dance studio» — студія сучасних танців, що пропонує заняття у різних танцювальних напрямках, фітнес, хореографію для дітей, підлітків та дорослих. Кваліфіковані тренери з багаторічним досвідом роботи, що вражають своєю силою та професіоналізмом, допоможуть учням освоїти техніки рухів та розвити вправність у танцях. Забезпечується індивідуальний підхід та підтримка. Наші учні є неодноразовими призерами й переможцями українських та міжнародних змагань, турнірів, батлів.

Ансамбль «Юність»

 

Напрямки: народні танці, естрадні танці.

Вікові групи: від 5 років

Опис: Висококваліфіковані тренери гарантують індивідуальний підхід, невимушену атмосферу та захопливі заняття, що допоможуть розвинути координацію і гнучкість. Навчайтеся разом з нами чарівному танцювальному мистецтву!

ГО КСТ «Юність» — це танцювальний колектив, історія діяльності якого налічує вже 45 років.

Професіоналізм, постійне творче зростання та вдосконалення, пошук нових шляхів вираження — важливі характеристики, які вирізняють цей клуб з-поміж інших танцювальних колективів. Клуб є активним учасником різноманітних культурно-мистецьких подій та організатором всеукраїнського фестивалю «Різдвяні зірочки». Цьогоріч відбувся вже 22-ий фестиваль. Також «Юність» регулярно стає призером чи чемпіоном національних та міжнародних конкурсів. Рівень професійної підготовки танцюристів дуже високий.

Ансамбль спортивного танцю «Троянда»

 

Напрямки: бальні, сучасні, спортивні танці, хореографія.

Вікові групи: від 4 років.

Опис: ансамбль «Троянда» створений у 1992 році. Керівники колективу – президент АСТВО, суддя міжнародної категорії WDSзі спортивних танців, старший викладач кафедри хореографії інституту мистецтв Східноєвропейського університету імені Лесі Українки, відмінник освіти України Сергій Миколайович Кравчук та балетмейстер, суддя вищої національної категорії, вчитель спортивного танцю Ольга Петрівна Кравчук.

Ансамбль є окрасою творчих заходів міста та області. При ансамблі створена школа спортивного танцю. Навчання в школі дає можливість підготувати дітей-спортсменів на достатньо високому рівні, робить їх конкурентоспроможними, з перспективою участі у першостях України, міжнародних турнірах, чемпіонатах Європи та світу. Після закінчення трирічного навчання і успішного засвоєння матеріалу, діти переходять ДО основного складу колективу.

В ансамблі викладають висококваліфіковані педагоги з багаторічним досвідом роботи. Навчання у колективі проводиться згідно сучасних форм, методів, засобів навчання та виховання з урахуванням індивідуальних особливостей учнів.

«Diamond»

 

Напрямки: MIXstyle, K-pop, Freestyle, Jazz Funk.

Вікові групи: від 3 років.

Опис: «Diamond» – місце, де талановиті хореографи допоможуть вам освоїти мистецтво сучасного танцю. Драйвова та приємна атмосфера дозволить вам розслабитись та рухатись у такт музиці.

Тренери дозволять вам розкрити свій потенціал, реалізувати бажання та жагу до нових вражень, розвинути можливості вашого тіла.

Там проводять заняття для дітей, підлітків та дорослих з урахуванням специфіки можливостей різних вікових груп.

Танцювальний клуб «Ритм»

 

Напрямки: бальні танці, розтяжка.

Вікові групи: від 3 років.

Опис: клуб «Ритм» пропонує різноманітні стилі сучасних танців. Діти зможуть розвинути свої творчі здібності та виступати на сцені під час міських заходів. Народний колектив спортивного бального танцю «Ритм» був створений у 1982 році. Ритмівці часто подорожують, і не лише Україною, а й далеко за її межами: Італія, Німеччина, Молдова, Рига, Стокгольм, Болгарія, Туреччина, Чорногорія та багато інший захоплюючих подорожей в різні країни.

Lady team

 

Напрямки: гімнастика, танці, акробатика

Вікові групи: від 4 років

Опис: Чирлідинг — це чудовий варіант поєднати спорт, грацію, легкість, танці та акробатику для ваших дівчаток! «Lady team» надасть вам надійні послуги з чирлідингу та акробатики дітям віком від 4 до 18 років.

Безліч задоволених дівчат вже отримали свої незабутні емоції! Разом із керівником є можливість відвідати всеукраїнські та міжнародні змагання та Федерацію UFCC. А після кожного змагання на дітей чекають цікаві та різноманітні види відпочинків.

Ансамбль народного танцю «Волиняночка»

 

Напрямки: українські народні танці.

Вікові групи: від 4 років.

Опис: «Волиняночка» пропонує дітям навчитися традиційним українським народним танцям, зануритися у багатство української культури та брати участь у виступах на міських та обласних святах.

Зразковий ансамбль народного танцю «Волиняночка» створений у 1986 році. У 1987 році відбувся перший виступ колективу на обласному огляді-конкурсі народного танцю. За високу виконавську майстерність у 2004 році ансамблю присвоєно звання «зразковий».

За роки пошуків і знахідок у царині традиційної культури, хореографічного та музичного мистецтва Волині, сформовано багатий репертуар, в основі якого народні ігри, забави, обрядові дійства з використанням відповідної атрибутики, музичних інструментів. Концертна програма колективу налічує більше 30 номерів, це – хореографічні сюїти, вокально-хореографічні композиції, танцювальні мініатюри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: