У Луцькому ліцеї №1 пролунав перший дзвінок (відео)

Понеділок, 02 вересня 2024, 14:56

Сьогодні в Луцькому ліцеї №1 відбулося урочисте свято першого дзвоника, яке ознаменувало початок нового навчального року.

Директор ліцею Андрій Киця звернувся до присутніх з привітальним словом. Він підкреслив важливість освіти та побажав учням успіхів у навчанні, творчих досягнень і нових відкриттів. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Особливу увагу було приділено першокласникам, які вперше переступили поріг школи. 

«Ми зробимо все від нас залежне, щоб вам було комфортно, затишно, щоб ви отримували максимально позитивні емоції у школі, щоб ваші батьки завжди були вами задоволені. Сподіваюся, що роки, які ви проведете у нашому навчальному закладі, будуть для вас дуже корисними.

А для наших одинадцятикласників це – останній ривок. Треба зробити все, щоб на фініші дійти з якнакращим результатом», – сказав директор ліцею.

Завершилося свято традиційним першим дзвоником, який пролунав у руках першокласника та випускника. Цей символічний дзвінок став початком нового етапу в житті ліцеїстів, сповненого знань, відкриттів і незабутніх моментів.

Після урочистостей учні розійшлися по класах, де провели перші уроки, обговорили плани на рік та поділилися враженнями від літа.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: