Поділитись:

Норвезька принцеса Марта Луїза вийшла заміж за «шамана» із США

Вівторок, 03 вересня 2024, 02:42
Норвезька принцеса Марта Луїза вийшла заміж за «шамана» із США

Норвезька принцеса Марта Луїза вийшла заміж за Дурека Верретта — американця, який називає себе шаманом і цілителем.

Про це повідомляє Бабель.

Батьки принцеси, король Харальд та королева Соня, були присутні на церемонії разом з іншими членами королівської родини Норвегії, а також принцами та принцесами зі Швеції та Нідерландів. Три дочки принцеси Марти Луїзи від попереднього шлюбу з нині покійним норвезьким письменником Арі Беном також були на святкуванні — вони стали трьома із семи подружок нареченої. Серед гостей також була зірка реаліті-шоу «Справжні домогосподарки Атланти» Синтія Бейлі. Загалом на святі було близько 350 гостей.

Норвезька принцеса Марта Луїза вийшла заміж за «шамана» із США 

Церемонію намагалися приховати від публіки та великої кількості преси — весілля проходило за білими тенетами, а доступ мали лише ті медіа, які спонсорували захід. На відміну від першого весілля принцеси в 2002 році, яке відбулося в найбільшому соборі країни, цьогорічну церемонію одруження не транслювали по телебаченню. Весілля також фільмувала знімальна група Netflix, яка невдовзі випустить документальний фільм — цим були незадоволені місцеві видання, яких не допустили до свята.

Норвезька принцеса Марта Луїза вийшла заміж за «шамана» із США 

Що передувало

Уперше пара оголосила про свої стосунки у 2019 році. У червні 2022 року принцеса заручилася з Дуреком Верреттом — американцем, який називає себе шаманом і цілителем. Після цього норвезькі медіа звинуватили Марту Луїзу та Верретта у тому, що вони використовували королівський титул у комерційних цілях, а також просували альтернативні методи лікування. Наприклад, Веррет розповідав, що медальйон допоміг йому вилікуватися від коронавірусної інфекції.

Пізніше Марта Луїза заявила, що збереже свій титул, але більше не представлятиме королівський дім і не буде виконувати обовʼязки принцеси — через «безліч питань, які стосуються мене та ролі мого нареченого».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів