Незнайомки зачинили дитину в туалеті, аби «заспокоїти»

Неділя, 01 вересня 2024, 05:23

Двох жінок у Китаї звинувачують в жорстокому поводженні з дитиною після того, як ті розлучили дівчинку з її бабусею на борту літака та замкнули в туалеті через галас.

Одна з жінок на ім’я Гоу Тінтін опублікувала відео інциденту в соцмережі Douyin – китайській версії «TikTok», пише Українська Правда.

На ролику видно маленьку дівчинку, яка плаче і намагається вибратися із замкненого туалету на борту літака.

«Якщо ти перестанеш плакати, то зможеш вийти. Якщо не будеш плакати, то тітка відведе тебе назад до бабусі», – чути голос однієї з жінок, яка, як повідомляється, не мала родинних зв’язків з дитиною.

Гоу на час публікації відео пишалася своїми діями, які нібито мали «заспокоїти» дитину.

«Багато пасажирів використовували серветки, щоб закрити ними вуха. Деякі перемістилися в задню частину літака, щоб уникнути шуму», – пояснювала свої дії жінка.

Згодом ролик став «вірусним» у мережі і отримав негативні реакції. Ймовірно, це змусило авторку видалили публікацію, оскільки допис більше не доступний для перегляду.

Коментатор із ніком Weibo написав, що в ситуацію мають втрутитися соціальні служби, адже через таку поведінку дорослих діти «страждають у майбутньому».

«Коли люди нарешті зрозуміють, що діти мають право плакати і подорожувати? Вони є частиною суспільства, але разом із тим залишаються дітьми», – написав у коментарі до відео інший користувач.

Згодом випадок прокоментувала авіакомпанія Juneyao Airlines, яка обслуговувала рейс. Виявилося, що дівчинка на відео подорожувала разом з бабусею з міста Гуйян до Шанхая, пише BBC.

У компанії зазначили, що дитина під час польоту почала плакати, тому дві пасажирки вирішили зачинити її нібито зі згоди родички дитини «для того, щоб виховати».

Перевізник стверджує, що після цього спілкувався з матір’ю дитини, яка «висловила своє розуміння», коментуючи поведінку жінок.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що дівчинці – орієнтовно один рік, однак цю інформацію не підтвердили і не спростували в Juneyao Airlines.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: