Відірвало голову та ноги: винуватець моторошної ДТП під Луцьком розгулює на волі (відео 18+)

Субота, 31 серпня 2024, 09:00

28 серпня поблизу Луцька у селі Милуші сталася аварія. Водій «мерседеса» на смерть збив працівника Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Винуватця не затримували й він досі перебуває на волі. 

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зібрали усю відому інформацію щодо цієї трагічної події.

Близько 21:30 на автодорозі у селі Милуші Mercedes-Benz, здійснив наїзд на пішохода, 55-річного лучанина, який, зі слів водія, переходив проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Того ж вечора і наступного дня свідки події почали публікувати відео з місця аварії. Зокрема, на одному з роликів хлопець показав наслідки трагедії – постраждалому відірвало ноги та голову. Інформацію щодо цього нам підтвердили й медики. Автора запису називали у мережі родичем загиблого.

За кермом Mercedes-Benz з іменними номерними знаками AMG був 21-річний ковельчанин Владислав. Цю автівку неодноразово помічали й у Луцьку.

Постраждалим в аварії був 55-річний головний енергетик Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Сергій Городюк.

«Нехай добрий, світлий спомин про Сергія Володимировича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині. Вічна світла пам’ять нашому колезі. Поділяємо біль та горе рідних!», – писали про нього колеги.

Сергій Городюк
Автор фото:Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Як інформували у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області, водій за кермом був тверезий. Транспортний засіб правоохоронці вилучили та помістили на арештмайданчик. Проте, як розповіли у коментарі нашим журналістам, хлопця не затримували.

«Його не затримували, зараз триває досудове розслідування. Він був тверезий, запобіжного заходу йому ніякого не обирали. Після розслідування буде скеровано обвинувальний акт до суду. Звісно, що водій понесе відповідальність», – зазначили у пресслужбі Нацполіції.

Автомобіль, який збив працівника екстренки
Автор фото:ГУ Нацполіції у Волинській області

Відомості за фактом ДТП слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого.

Зауважимо, що санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ми й надалі слідкуватимемо за цією ситуацією, аби винних притягнули до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: