Поділитись:

Волинянин викрав бус і поїхав кататися на ньому п'яним (фото)

П'ятниця, 30 серпня 2024, 11:22
Волинянин викрав бус і поїхав кататися на ньому п'яним (фото)

На Волині 56-річний чоловік викрав мікроавтобус, який власник залишив у дворі свого будинку з ключами та документами в салоні.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У четвер, 29 серпня, до поліції із заявою звернувся 36-річний мешканець Шацька. Чоловік повідомив, що ввечері з двору його будинку викрали мікроавтобус Ford Transit. Ключі та документи знаходилися у салоні транспортного засобу. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 200 тисяч гривень.

Поліцейські оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 56-річний житель Володимира. Його за підозрою у керуванні у стані сп’яніння на стаціонарному посту зупинили співробітники патрульної поліції. До слова, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Окрім того, за керування транспортом у стані сп’яніння на правопорушника складуть адміністративні матеріали за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Волинянин викрав бус і поїхав кататися на ньому п'яним (фото)Волинянин викрав бус і поїхав кататися на ньому п'яним (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів