Поділитись:

Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)

П'ятниця, 30 серпня 2024, 10:42
Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)

Перед судом постануть лучани, які організували постачання наркотиків до колонії у Рівненській області.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

Володимирецькі слідчі закінчили досудове розслідування та за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури скерували матеріали кримінального провадження на розгляд суду.

37-річний житель Луцька, який був засуджений на понад шість років позбавлення волі, організував наркобізнес у лютому 2024 року. До справи залучив 36-річного лучанина, який перебуваючи на волі, купував нарковмісні пігулки, ховав їх у продуктах та надсилав до колонії.

Правоохоронці задокументували чотири таких факти.

Слідчий повідомив зловмисникам про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307. На час досудового розслідування 37-річний засуджений перебуватиме у виправній колонії в секторі для тримання осіб, взятих під варту.

36-річному лучанину повідомили про підозру ще й за ч. 1, ч. 2 ст. 308 КК України (викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем). Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 діб. Втім, після завершення терміну, підозрюваному переобрали запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото)Лучани постачали наркотики в колонію на Рівненщині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів