Не на море, а на схід: прокурор Волині відвідав воїнів під час відпустки

П'ятниця, 30 серпня 2024, 09:40

Хтось під час відпустки прагне потрапити на престижні курорти. Хтось відпочиває з друзями на риболовлі, а комусь до вподоби «релакс» на дивані перед телевізором. Тим часом керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук взяв за правило кожні два місяці брати кілька днів відпустки і вирушати на Схід України, де з березня 2023 року успішно виконують бойові завдання підрозділи 100 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

І щоразу він везе потрібні на фронті подарунки, придбані коштом співробітників Волинської обласної прокуратури. Про це повідомили на сторінці бригади у фейсбуці. 

Під час чергового візиту «Сталевій Сотці» передали позашляховик Volkswagen, супутниковий модем Starlink, три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Pro, 25 FPV-дронів «Тінь», обладнання для підрозділів зв’язку та радіоелектронної боротьби.

«Щиро дякуємо Віктору Тимчуку, усьому колективу Волинської обласної прокуратури та виробникам FPV дронів «ТІНЬ» за регулярну підтримку нашої бригади! Ваша відповідальна громадянська позиція заслуговують на захоплення та повагу! Тримаємо стрій! — Разом впевнено крокуємо до Перемоги!» – написали на сторінці 100-ки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: