Поділитись:

Священник спав з чоловіком своєї дочки: вона зразилась ВІЛ (фото)

П'ятниця, 30 серпня 2024, 06:36
Священник спав з чоловіком своєї дочки: вона зразилась ВІЛ (фото)

Бренді було всього 19 років, коли вона завагітніла від свого тодішнього партнера, з яким познайомилася через батька-священника. За її словами, саме тато переконав доньку, що вони ідеальна пара, та влаштував їм весілля, пише ТСН.

Однак після того, як пара одружилася, вона відкрила для себе шокувальну правду – її батько спав з її чоловіком, що мало вигляд як навмисна підстава.

У шоу Love Don't Judge Бренда висловила свої переживання:

«Я почувалася зрадженою, я відчувала огиду, я відчувала, що нічого не варта. Я більше не вірила у світову лояльність».

Жінка з Флориди продовжила пояснювати:

«Мій тато сказав, що це один з його друзів. Всі знали, що я донька проповідника, а вони мають одержимість дочками проповідників. Мій тато хотів, щоб я вийшла заміж, і він познайомив нас, бо думав, що ми добре підійдемо одне одному. Я думала, що він просто член церкви мого батька. Я почувалася в пастці. У мене була депресія. Я почала мати хворий вигляд».

Священник спав з чоловіком своєї дочки: вона зразилась ВІЛ (фото) 

Саме після звернення за медичною допомогою Бренда отримала свій ВІЛ-позитивний діагноз. Вона розлучилася з чоловіком і розірвала стосунки з батьком. Після встановлення діагнозу Бренда зіткнулася зі страхом, чи знайде вона коли-небудь когось, хто зможе прийняти її стан.

Бренда, яка виховує трьох доньок Елізабет, Ізабеллу та Нову, знайшла кохання з Брендоном.

Бренда згадує, що відчувала тривогу перед тим, як розповісти йому про свій стан:

«Я дуже нервувала, коли сказала Брендону, що у мене жахливе минуле».

Однак підтримка Брендона ніколи не слабшала, і тепер вони діляться своїм життєвим досвідом на її каналі IAm Brenda J на «YouTube» і в «TikTok», обговорюючи повсякденне життя з ВІЛ-позитивним статусом Бренди. Приймання ліків від ВІЛ для Бренди є рутиною, а інтимні стосунки подружжя передбачають ретельне тестування, щоб переконатися, що вірус залишився невиявленим. Бренда з гордістю зазначає, що всі троє її дітей є ВІЛ-негативними.

На своєму YouTube-каналі Брендон пояснює, що життя з ВІЛ є нормальним:

«Це майже нормальний день. Щовечора їй доводиться приймати пігулки. Насправді немає нічого особливого в тому, щоб жити з ВІЛ-позитивною людиною».

У свої 28 років Бренда називає тривогу, депресію та суворий суспільний осуд найважчими викликами, пов'язаними з ВІЛ-позитивним статусом.

Священник спав з чоловіком своєї дочки: вона зразилась ВІЛ (фото) 

«Багато людей думають, що ми робимо це заради впливу. Коментарі на кшталт: «Ти егоїстка, бо маєш дітей, ти егоїстка, бо одружена з ВІЛ-негативним чоловіком». Іноді я читаю, як люди кажуть, що я повинна померти», – поділилась жінка.

Бренда, яка може похвалитися більш ніж 200 000 підписників на TikTok, додала:

«Люди змушують мене відчувати, що я не людина, що мені тут не місце, що я ходяча хвороба. Я хочу, щоб люди знали, що після ВІЛ є життя».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів