Поділитись:

Зводять два будинки під ключ: як у Нововолинську будують житло для переселенців (фото)

Четвер, 29 серпня 2024, 23:26
Зводять два будинки під ключ: як у Нововолинську будують житло для переселенців (фото)

У Нововолинську зведуть два будинки під ключ, облаштують укриття та спортивний комплекс, яким зможуть користуватися мешканці всього мікрорайону.

Буде облаштовано укриття, на яке з бюджету Нововолинської громади планують виділити 7 мільйонів гривень, передають «Волинські новини».

На місці будівництва розташовані джерела, тому перед тим, як розпочати роботи, довелося збудувати 16 колодязів, між ними проклали дренажну систему.

Житло надаватимуть переселенцям, які втратили своє, багатодітним сімʼям, тим, хто працює та проживає у Нововолинській громаді. Визначення пріоритетності надання житла визначатимуть за бальною системою. На чергу наразі зареєструвалися понад 270 осіб. Надане помешкання приватизації не підлягатиме.

Паралельно робітники працюють і на майбутньому стадіоні. Вирівняли поверхню, зробили щебеневу подушку, проводять будівельні роботи.

Зводять два будинки під ключ: як у Нововолинську будують житло для переселенців (фото)Зводять два будинки під ключ: як у Нововолинську будують житло для переселенців (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів