Поділитись:

У Володимирі серед вулиці чоловік махав зброєю і вимагав гроші

Четвер, 29 серпня 2024, 14:11
У Володимирі серед вулиці чоловік махав зброєю і вимагав гроші

У Володимирі днями серед вулиці чоловік зі зброєю вимагав гроші в перехожого.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Подія трапилася у середу, 28 червня, в передобідню пору у Володимирі. Чоловік, посеред вулиці, погрожуючи пістолетом, вимагав у заявника гроші після чого зник з місця події. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, вчинений в умовах воєнного стану.

Потерпілий, 40-річний місцевий житель, повідомив про злочин поліцію. На місце виїхали поліцейські, зібрали усю необхідну інформацію та по гарячих слідах оперативники спіймали зловмисника. Ним виявився 29-річний житель Володимира, раніше судимий за скоєння корисливого злочину. Зброю вилучили.

Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів