Поділитись:

Автівка з Волині перевозила заморожених мертвих собак і потрапила в ДТП

Четвер, 29 серпня 2024, 14:28
Автівка з Волині перевозила заморожених мертвих собак і потрапила в ДТП

У Миколаєві вантажівка з волинськими номерами втрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Як виявилося, автівка перевозила 2,5 тонни туш заморожених собак. 

Про це пише видання «Новини Live».

«Аварія сталася у ввечері у середу на перетині проспекту Центрального та вул. 6-й Слобідській, там зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Після зіткнення великовантажний автомобіль різко змінив траєкторію руху та врізався у стовп. Унаслідок ДТП постраждали водій автомобіля Fiat та пасажир вантажівки», – йдеться у повідомленні. 

У кузові вантажного автомобіля, згідно з накладними, знаходилося 2,5 тонни заморожених туш собак. Місцем призначення вантажівки Renault Master була Одеса. Правоохоронці інформували: тварин везли на кремацію 

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зателефонували у КП «Ласка» та до скандально відомої в області зоозахисниці Дани Новарчук. Обоє відхрестилися від вантажу та зазначили: «це не наше».

Зауважимо, що станом на 13:00 вантажівка з дивним вмістом ще стояла на місці аварії. 

Автівка з Волині перевозила заморожених мертвих собак і потрапила в ДТПАвтівка з Волині перевозила заморожених мертвих собак і потрапила в ДТП 

Нагадаємо: у селі під Луцьком сталася жахлива аварія. Є жертва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів