У Луцьку вшанували пам'ять загиблих захисників України (фото)

Четвер, 29 серпня 2024, 13:10

У Луцьку на Театральному майдані волиняни вкотре зібрались, аби вшанувати пам’ять захисників України. Кожного, хто загинув в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Про це повідомив у фейсбуці начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко

На стелі пам’яті у центрі Луцька – обличчя та імена Героїв, полеглих за єдність України. Разом з батьками і рідними Захисників представники обласної, міської та районної влад схилили голови, хвилиною мовчання та спільною молитвою вшанувавши воїнів.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Сьогодні ми вшановуємо чин людей, час для яких зупинився. Людей, що стали воїнами, коли цього потребувала країна і до останнього були вірними прапору незалежної держави.

Тож пам’ятаймо всі обличчя та імена, чия стійкість і вірність присязі зберегла наші життя та українську державу.

Волинь пам’ятає. Ми схиляємо голови у знак скорботної пошани за захисниками і захисницями України, щоб з новими силами встояти і перемогти в цій війні, за яку вже заплатили. Вічна слава українським героям!», – йдеться у дописі голови ОВА. 

Крім того, пам'ять про воїнів України та їхній подвиг також залишиться в історії через поштові марки. Юрій Погуляйко долучився до символічного погашення спецвипуску «Укрпошти» «Хвилина мовчання», присвяченого вшануванню військовослужбовців та учасників добровольчих формувань, які віддали свої життя за Україну.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: