Поділитись:

У Міноборони хочуть перетворити «Резерв+» на онлайн-ТЦК

Четвер, 29 серпня 2024, 11:09
У Міноборони хочуть перетворити «Резерв+» на онлайн-ТЦК

Застосунок «Резерв+» планують перетворити на онлайн-ТЦК, а також додати опцію онлайн-рекрутингу для мобілізації у «два кліки».

Про це розповіла заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко в інтерв'ю Forbes Ukraine, – повідомляє Економічна правда.

«Оновити свої дані через "Резерв+" змогли 3,2 млн людей. Зараз у нас є великий план, як перетворити "Резерв+" на ТЦК онлайн», – заявила вона.

Крім того, відділ цифровізації додає опцію онлайн-рекрутингу з можливістю підписати контракт або мобілізуватися у «два кліки».

Також у роботі три типи відстрочок:

  • для багатодітних сімей,
  • людей з інвалідністю,
  • студентів денної форми навчання.

«Іноді користувачі плутають "Резерв+" з абсолютним захистом від необхідності виправлення своїх даних в ТЦК. Це не відповідає дійсності. Для повної інтеграції онлайн-послуг, таких як постановка на військовий облік, потрібен час. Це займе близько пів року, аби вибудувати роботу бекенд системи у ТЦК», – додала Черногоренко.

Крім того, вона зазначила, що щодня додатком користується 100 тисяч користувачів, і вважає, що «Резерв+» матиме стабільний приріст кількох мільйонів користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів