Поділитись:

Луцький ветеран живе в готелі, бо в його будинку досі не працює ліфт після ворожого обстрілу. ВІДЕО

Четвер, 29 серпня 2024, 10:13
Луцький ветеран живе в готелі, бо в його будинку досі не працює ліфт після ворожого обстрілу. ВІДЕО

Луцький ветеран Олександр Мельник, який втратив ноги під час захисту України від росіян, другу добу через відсутність електрики не може потрапити у свою квартиру та живе у готелі. 

Про це він повідомив 28 серпня у фейсбуці, пише Insider media.

За його словами, у будинку наявні постійні проблеми з електроенергією.

«Вчора кинули кабель. Але сказали, що було велике навантаження, кабель згорів. Я не буду говорити хто винний, а хто правий, самі зробіть виснок. Зараз вони пробують поставити генератор, але він набагато слабший і може згоріти. Тому додому я не потрапляю, а я хочу додому. За півтора роки дуже сильно замучився: і фізично, і морально... госпіталі, лікарні», - зазначає чоловік.

Окрім цього, він зауважує, що коли лікувався, теж не міг потрапити в свій будинок, адже він «старий, радянський» і непристосований для візків.

«Дякуючи «Superhumans Center», які зробили тренувальні стабіси, я хоча б міг дібратися до ліфта, попересуватися по квартирі, дійти до машини, щоб вирішити свої справи.

Я бачу тільки одне вирішення проблеми: продати свою квартиру, купити якусь на першому поверсі. Але, на жаль, це не робиться за один чи за два дні. Надіюсь, ситуація «вирулиться» і через день-два я все ж потраплю додому», - каже ветеран.

Нагадаємо, 26 серпня росія атакувала «шахедами» Луцьк. Зокрема, зазнала руйнувань система електромережі і в місті певний час не було світла. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів