Поділитись:

У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)

Четвер, 29 серпня 2024, 15:02
У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)

У Луцьку привітали олімпійських спортсменів.

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко зустрівся з волинськими олімпійцями, де привітав їх з участю в Олімпіаді та вручив грошові сертифікати. 

Так, на XXXIII Олімпійських Іграх в Парижі Україну представляли 7 спортсменів Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Це Марія Сахарук (Філюк), Ірина Климець, Данило Даниленко, Іван Банзерук, Марія Повх, Олена Собчук та Яна Беломоіна.

«Подякував нашим спортсменам за внесок у розвиток олімпійського спорту, за те, що підіймають український прапор на світових аренах. Принагідно вручив волинянам-олімпійцям грошові сертифікати на суму 50 тисяч гривень з обласного бюджету.

 

Кожен з вас – приклад для наслідування та мотивації. Бажаю вам гарного відпочинку, відновлення, набирайтесь сил для нових звершень та роздачі автографів шанувальникам.

 

Спорт – невід’ємна частина життя, як дорослих, так і молоді. А в умовах війни це ще й спосіб зберегти фізичне та відновити ментальне здоров’я», – зазначив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Нагадаємо: у липні-серпні в Парижі відбулися 33-ті літні Олімпійські ігри. Участь у них взяла рекордно низька кількість українських спортсменів – 140. Серед них – 7 волинян.

У Париж з'їздили: Яна Беломоіна (маунтебайк, крос-кантрі), Марія Повх (веслування на байдарці), Данило Даниленко (біг на 400 метрів, змішана естафета), Ірина Климець (метання молота), Олена Собчук, Марія Сахарук та Іван Банзерук (усі – спортивна ходьба).

Як привітали спортсменів, дивіться на фото журналістів сайту новин Луцька та Волині «Конкурент».

У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото)У Луцьку нагородили олімпійців: як це було (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів